Hier zijn 5 overtuigende redenen waarom een bedrijfseigenaar of manager Google Business View moet overwegen:

1. Wordt sneller ontdekt
De virtuele tour wordt weergegeven in meer dan Google Maps, ook wordt het weergegeven in de zoekresultaten van Google en op je Google+ pagina. Ook is de tour makkelijk te plaatsen op ieder gewenste webpagina, evenals plaatsing op social media, zoals Facebook.

2. Trekt meer bezoekers
Veel mensen zoeken online naar lokale bedrijven voordat ze een beslissing nemen voor een bezoek. Google Business View biedt een significant voordeel ten opzichte van uw concurrenten door uw potentiële gasten extra vertrouwen te geven door hen in staat te stellen binnen te kijken. Het is een feit dat foto’s een belangrijke impact hebben op de beslissing van een persoon bij het zoeken naar lokale bedrijven. Met behulp van een virtuele tour onderscheid u zich van uw concurrenten en bied een ervaring die zowel informatief als leuk om te bekijken is.

3. Veranderd uw online bezoekers in uw gasten
Uit onderzoek blijkt dat bedrijven met een Business View 30% meer reserveringen krijgen. Ook blijkt dat 50% van diegene die uw Business View heeft bekeken vervolgens ook een reservering maakt, wat 20% meer is dan bezoekers die Business View niet hebben bekeken.

De resultaten van het marktonderzoek van NYC Restaurant Week (link PDF) geven hierbij veel inzicht. 84% van de 1300 ondervraagde klanten zei dat Business View een factor speelde in hun restaurantkeuze. Virtuele tours van Google Business View genereren meer klanten / gasten.

4. Versterkt de betrokkenheid en moedigt positieve reviews aan
Uiteraard zal u profiteren van de verhoogde interactie die uw bedrijf ontvangt omdat de virtuele tour meer internetverkeer aandrijft. Deze toename van de betrokkenheid resulteert op zijn beurt in meer reviews van uw bedrijf. Meer beoordelingen kunnen goed zijn, maar het kan ook slecht zijn. Met een virtuele tour is het gelijk bekend wat er te verwachten is voordat uw locatie bezocht wordt. Positieve beoordelingen komen van gasten die voelen dat er aan hun verwachtingen werd voldaan of overtroffen.

5. Kleine en slimme investering met oneindige teruggave
Google Business View is een van de goedkopere virtuele tourproducten op de markt. Google host de tour gratis voor u en de tour zal altijd online blijven staan. De tour is niet alleen in 360 graden zichtbaar op Google Maps, maar ook met behulp van een cardboard te beleven in virtual reality via de Streetview applicatie. Het is een eenmalige investering en dus een kleine prijs om te betalen voor iets met oneindige teruggave.