banner-site_interactive-tour

INTERACTIEVE VIRTUELE TOURS

360° Toename naamsbekendheid

Onze boeiende en interactieve marketing-presentaties zorgen voor een meeslepende ervaring voor de gebruiker, waar de ambiance en sfeer van uw locatie volledig duidelijk in beeld gebracht wordt. Het gevoel dat blijft hangen is dat men al een keer op de locatie is geweest, ook lang nadat ze de virtuele tour hebben bekeken.

 

360° Vertrouwen in voorzieningen en diensten

Onze op maat gemaakte interactieve virtuele tour presenteert uw locatie op de best mogelijke manier en geeft een juiste en sfeervolle impressie van uw bedrijf.

360° Bieden noemenswaardige visuele en interactieve inhoud

Onze interactieve tour biedt de bezoeker de mogelijkheid om zelf de interactie te zoeken, men is vrij om te kijken waar men maar wil. Met name deze vrije wil in het bekijken is belangrijk om mensen echt betrokken te maken en houden.

 

360° Rendabele investering

Met traditionele marketing, zoals advertenties, is er kortstondige publiciteit. Met een virtuele tour blijft de content altijd zichtbaar, is in verhouding dus goedkoper en is altijd makkelijk te up-daten. Door gebruik te maken van links in de tour kunnen aanpassingen/actualiteiten relatief eenvoudig worden doorgevoerd. Dit werk nemen wij u graag uit handen.

360° Benader gasten/klanten met beeld en emotie

Visuele inhoud wordt 60.000 keer sneller in de hersenen verwerkt dan tekstuele inhoud. Breng daarom uw boodschap in beeld; een interactieve virtuele tour is de nieuwe vorm van marketing.

 

360° Breng je bedrijf/locatie naar de gasten/klanten toe

Met onze interactieve tour presentatie is het voor de klant 24 uur per dag mogelijk uw bedrijf/locatie te bezoeken, dit zeven dagen in de week. Men loopt in feite door uw bedrijf heen en ziet waarin u zich onderscheidt.

banner_diensten

Interactieve Virtuele Tour en geïntegreerde functies  

small-banner

360° Passend sjabloon ontwerp

Het is belangrijk om je te onderscheiden van de concurrentie, daarom heeft iedere virtuele tour een andere uitstraling, passend en afgestemd op uw bedrijf. De beeldcompositie, de kleurstelling, de overgangen en iconen die gebruikt worden kunnen geheel op maat worden geleverd.

 

360° Hotspots

Zogenaamde Hotspots maken het voor de gebruiker mogelijk om meer inzicht te krijgen in de samenhang van de diverse ruimten en om in de scene te kunnen navigeren naar een gewenste volgende ruimte. Ook zijn hotspots ideaal om aanvullende informatie in tekst, audio, foto of video’s te gebruiken.

360° Navigatiepijlen / -toetsen

Navigatiepijlen of – toetsen zijn punten in de scene die bepalen welke richting je uit wilt gaan in de scene. Je bepaalt vanaf je standpunt naar welke kant je wilt bewegen om de aansluitende ruimte te kunnen bekijken. Voor de gebruiker is het zo mogelijk om van de ene naar de andere ruimte te bewegen.

 

360° Interactieve kaart of plattegrond

Een interactieve kaart of plattegrond is een ideale manier om de gebruiker kennis te laten maken met de indeling of lay-out van het pand/locatie. Met de toevoeging van navigatie elementen op de plattegrond kun je van ruimte naar ruimte navigeren door het selecteren van een hotspot op de plattegrond.

 

360° Geïntegreerde video

Een geïntegreerde video is een bijzondere aanvullende manier om je boodschap of presentatie te versterken. Soms kan een boodschap het beste worden overgebracht  met behulp van een videopresentatie; deze kan geïntegreerd worden in de tour.

360° video

Bij een 360° video worden meerdere fotoscenes achter elkaar afgespeeld, waarbij het eerste zichtveld te programmeren is. De focus van de gebruiker is makkelijk te sturen aangezien de gepresenteerde beelden vooraf zijn gekozen. De video is te combineren met beeld- en tekstanimatie.

 

360° Geïntegreerde koppelingen met social media Geïntegreerde koppelingen naar social media, zoals Facebook, Youtube, Vimeo en andere deelplatformen, kunnen in de virtuele tour toegankelijk worden gemaakt en de beleving nog rijker en informatiever maken.

 

360° Achtergrond muziek / voice-over Audio fragmenten kunnen de virtuele tour ondersteunen en voor een completere beleving zorgen. Ook een voice-over kan aan de virtuele tour worden toegevoegd om naast beeld ook inhoudelijke informatie over te brengen.

360° Begeleide tour

In een virtuele tour is het belangrijk de gebruiker de juiste en meest belangrijke aspecten van het bedrijf/locatie te laten zien. Door in iedere scene een vooraf gekozen startpunt te kiezen, bepaalt u wat in de tour de meeste aandacht krijgt.

 

360° Export voor offline gebruik

De virtuele tour kan omgezet worden naar een formaat die ook offline op iedere computer te bekijken is. Ideaal voor het gebruik in presentatie als er een keer geen internetverbinding aanwezig is.

virtual-tour-pc-tablet-smartphone-interactief