Business View

Wanneer men uw locatie online in 360° beleefd, nodigt het uit tot een echt bezoek, met meer bezoekers als resultaat.

Een 360° virtuele tour op Google Maps zorgt voor een betere vindbaarheid van uw bedrijf op Google. Door een hogere attentiewaarde bij de zoekresultaten van Google word uw bedrijf eerder getoond wanneer een 360° foto gepresenteerd word op Google Maps.

Voor integratie bij Google Streetview is het nodig om meerdere foto's te maken van uw bedrijf om door Google herkent te worden als virtuele tour.

logo-trusted small

Iedere foto die wij maken plaatsen wij ook op 360Featured. Hier zijn alle 360° foto's makkelijk en eenvoudig te bekijken, zelfs in virtual reality. Door uw smartphone in bijvoorbeeld een cardbox vr-bril te plaatsen ervaart u de ruimte alsof u daadwerkelijk op locatie staat.

Afhankelijk van de indeling van uw pand, is er één foto nodig per 25 m2. Per foto, inclusief het programmeren ten behoeve van Streetview rekenen wij 65 euro.

 

Uw eigen Business View? Neem dan snel contact op!

Verhoog internetverkeer Google neemt ongeveer 65% van alle zoekopdrachten op het internet voor zijn rekening. Dit maakt het makkelijker voor potentiële gasten/klanten om je bedrijf te bezichtigen voordat ze op de locatie zijn geweest.Ligging Lokale zoekopdrachten leiden tot meer zichtbaarheid en bezoekers van uw bedrijf of locatie.Sfeer Bied gasten/klanten de mogelijkheid om de unieke eigenschappen van uw bedrijf/locatie waar te nemen op een laagdrempelige manier. Het inzichtelijk maken van ruimtelijke eigenschappen, sfeer, voorzieningen, aanbod, technologie kan ervoor zorgen nieuw publiek te trekken.Het aantrekken van nieuwe klanten 4 van de 5 klanten zoekt lokaal naar diensten of bedrijven. Met een verbeterde commerciële aanwezigheid op Google en Maps zal de hoeveelheid verkeer op eigen webpagina vergroten.Snel, betaalbaar en voor een eenmalig bedrag De virtuele tour staat binnen een tweetal weken online. Door eenmalige aanschaf is de tour meerdere jaren bruikbaar totdat u besluit uw bedrijf opnieuw vorm te geven.

PC, TABLET, SMARTPHONE